Talentprisen 2021

Dansk Marketingforskningsprisen blev indstiftet i 1955 af Dansk Salgs- og Reklameforbund og HD- Klubben for Salg og Reklame under navnet Dansk Erhvervslivs Pris for Afsætningsøkonomisk Forskning. Fonden har gennem de sidste 60 år støttet det danske erhvervsliv ved at støtte forskningen inden for det afsætningsøkonomiske område med henblik på at sikre udviklingen af nye metoder og ny viden.

Dette opnås ved at hædre forskere, som yder et vigtigt stykke marketingforskningsarbejde. Der lægges vægt på, at de udvalgte forskeres arbejde har en væsentlig værdi for de danske virksomheders marketingfunktion. Prisen er baseret på frivilligt arbejde og ledes af en bestyrelse, der dels administrerer fondens formue og dels træffer afgørelse om fondens uddelinger.

Prisen, som består af mindst 50.000 kr. og kan ikke søges, men uddeles udelukkende efter bestyrelsens bestemmelse om anerkendelse af modtagerens fortjenester. Prisen bliver tildelt som hæderspris for værdifuldt udført markedsforskningsarbejde.

Talentprisen blev første gang uddelt i 2018 efter et ønske fra bestyrelsen i DMP om, at sætte fokus på at forynge institutionen i forhold til “seniorprisen,” og ad den vej også et ønske om, at øge de danske virksomheders konkurrenceevne.

Talentprisen i 2018 gik til Lina Fogt Jacobsen, PhD researcher, Adjunkt, Aarhus Universitet hvis afhandling beskrev grænsefeltet mellem forbrugeradfærd, produktinnovation og online medier med anvendelse i fødevarebranchen

INVITATION: GRATIS SEMINAR OG PRISUDDELING 6. OKTOBER 2021.

Dansk ErhvervCBS og Dansk Markedsføring inviterer til prisvinder-foredrag om turisme og oplevelsesøkonomi og psykologi, samt spændende konkrete cases, der hjælper dig at forstå kunderne anno 2021 + uddeling af Dansk Marketingforsknings Prisen 2021.

Tid: Arrangementet er gratis og afholdes 6. oktober, kl. 08.20 – 10.30 Sted: Gorissen Federspiel, Axeltorv 2, Kbh.

Hør bl.a. oplæg fra:
👉🏻 Pia Allerslev, CEO, ALLERSLEV
👉🏻 Jane Sandberg, direktør, ENIGMA
👉🏻 Christian Alsøe, Partner og advokat, Gorrissen Federspiel
👉🏻 Andreas Bonde Hansen, lektor, Professionshøjskolen Absalon

Tilmelding hos Dansk Erhverv 👉🏻 https://lnkd.in/enNU2uXp

Prisvinder-foredrag og prisuddeling af Dansk Marketingforsknings Talentpris 2021:
“What makes a city cool? Understanding coolness and its implications for tourism” Prisvinderen er Florian Kock, Associate Professor of Marketing, Copenhagen Business School. Dansk

 

 

 

Hvem er vi?

Fonden ledes af en bestyrelse, der dels administrerer fondens formue, dels træffer afgørelse om fondens uddelinger. Du finder en oversigt over bestyrelsesmedlemmerne under "Bestyrelsen".

Kontakt os